System engcon

System engcon

En världsledande samarbetspartner ger säkerhet och lönsamhet

Allt började med engcons tiltrotator år 1990 – en unik produkt som vi vidareutvecklat genom åren. Idag har engcon ett komplett sortiment för alla typer av maskiner, från 1,5 till 33 ton. Men det stannar inte där. Vi vet att våra kunder har höga krav på säkerhet och kvalitet. Därför lyssnar vi noga och utvecklar därefter både våra tiltrotatorer, redskap och tillbehör. Vi gör allt som krävs för att skapa en helhet där våra kunder får ut maximalt av sina maskiner. Vi hjälper därför till med installation och service och har självklart alla reservdelar på plats. Våra återförsäljare och serviceställen finns över hela världen.
Ett komplett koncept för kundens lönsamhet.

En del av vårt koncept är ett unikt sortiment av tillbehör till tiltrotatorn. Redskapen bildar ett lönsamt system som ger din grävmaskin helt nya användningsområden. Ett komplett redskapssytem från engcon.

Så fungerar det

engcons helhetskoncept ger dig en effektivare grävmaskin. Vi levererar säkra produkter som gör din grävmaskin till en lönsam och flexibel del av verksamheten. Utgångspunkten är den innovativa tiltrotatorn – grävmaskinens handled. Ett flexibelt redskap som ger grävmaskinen helt nya möjligheter. Tiltrotatorn kan sedan utrustas med alla tänkbara tillbehör och redskap för att optimera din verksamhet, antingen direkt vid inköp eller genom eftermontering. Vi har dessutom ett stort nätverk av specialiserade servicepartners och återförsäljare som kompletterar vår helhet. engcon är med dig hela vägen.