Valitse markkina-alue
engcon gratis smartphone vid köp av tiltrotator med dc2

Engcon är världens ledande leverantör av effektiva helhetslösningar för grävmaskiner. Tiltrotatorn är kärnan i våra verksamhet tillsammans med styrsystem och redskap. I paketet ingår även installation, underhåll och eftermarknad som vi ansvarar för tillsammans med våra servicepartners. Detta ökar lönsamheten, flexibiliteten och säkerheten för våra kunder. Våra kunder får en unik helhetslösning baserad på innovation, kunskap och erfarenhet.

Vi söker för vår kunds räkning till verksamhetsstället i Korsholm en positivt och energiskt

AMBASSADÖR FÖR ENGCON

Din uppgift är att skapa ett nätverk av kontakter via nya kundkontakter samt att ta hand om våra nuvarande kundrelationer. Vi vill att du hjälper oss att förmedla våra lösningar för effektivitet, säkerhet och lönsamhet. I ditt arbete tar du mestadels per telefon kontakt med våra slutanvändare och entreprenörer i markarbetsbranschen.
75 % av din arbetstid är prospektering och 25 % andra uppgifter som stöder försäljningen.

Som ambassadör har du förmåga att lyssna och kartlägga kundens behov på ett konsultativt sätt. Du är en självstyrd lagspelare. Telefonen är ditt viktigaste verktyg, men du träffar också kunder och slutanvändare i olika evenemang och tillställningar så du har också utmärkta interaktiva färdigheter. Du talar flytande finska, andra språkkunskaper betraktas som en merit. Kunskap om branschen samt om maskiner och utrustning är meriterande.

Du kommer att tillhöra det internationella programmet "Engcon Ambassador". Du och de andra ambassadörerna träffas några gånger om året och delar med er av bästa praxis. Vi är för närvarande verksamma i Skandinavien, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Storbritannien och USA.

Vi erbjuder dig fast anställning och konkurrenskraftig lön i en internationell och innovativ organisation, där du har möjlighet att utveckla din yrkeskunskap och kompetens samt se världen.

Intresserad?

Skicka ansökan så snart som möjligt, men senast 13.1.2019 genom att registrera ditt CV på adressen www.manpower.fi. Intervjuerna inleds redan under ansökningstiden och platsen tillsätts så fort en lämplig person har hittats. Mer information om arbetet fås av Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala vid ManpowerGroup, tfn 040 652 8481 eller mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

404 - Sivua ei löytynyt

Emme löytäneet hakemaasi sivua.

On tapahtunut virhe

Yritä ladata sivu uudelleen sen selvittämiseksi, toistuuko virhe.

On tapahtunut virhe

Ei internet-yhteyttä, tarkista että verkkoyhteytesi toimii.