Valitse markkina-alue
engcon gratis smartphone vid köp av tiltrotator med dc2

engcon är ett världs ledande företag med fokus på redskap och helhetslösningar för grävmaskiner. Grunden i vårt företag är tiltrotatorn som kompletteras av ett stort antal övriga redskap. På vår anläggning i Korsholmen har vi försäljning, teknisk support och reservdelslager som tillsammans med servicepartners och återförsäljare ger slutkunder en god eftermarknad och service. Våra kunder får en unik totallösning som har skapats på basis av innovation, kunskap och erfarenhet.

ENGCON ambassadörer

Som ambassadör hos engcon ansvarar du för att etablera kundrelationer samt presentera engcons koncept, produkter och lösningar till såväl nya som redan existerande slutkunder. Dessa relationer kommer du att etablera huvudsakligen via telefon samtidigt som du behöver vara lyhörda och kommunicera med kunder där de är.

Du sätter slutkunden i fokus och överlämnar affärsmöjligheter till engcons säljavdelning samtidigt som du följer upp intresset mot slutkund för att generera högsta möjliga kundnöjdhet. För engcon är nöjda och välinformerade slutkunder av högsta prioritet och du fyller därför en viktig funktion, vars arbete speglar sig i hela engcons verksamhet.

Arbetsuppgifter som ingår:

  • Etablera och vårda relationer med slutkund
  • Presentation av engcons koncept och lösningar till såväl nya som redan existerande slutkunder
  • Uppföljning av affärsmöjligheter för att förstå rotorsaken till en affär eller förlorad affär


Det kommer att krävas hjärta, mental styrka och en social förmåga för att lyckas i rollen. Men genom aktiv coachning och gedigna utbildningar, där du får vara delaktig i att skräddarsy en utbildningsplan för just dig, kommer du att erbjudas de bästa förutsättningarna för att bli en effektiv och självgående ambassadör.

Vi söker dig som:

Kanske arbetar eller har erfarenhet som grävmaskinist, eller varför inte andra erfarenheter som gett dig kunskap om branschen? Det viktigaste är att du har ett eget driv, engagemang och passion för ditt arbete med att etablera kundrelationer och har slutkunden i fokus. Du känner dig stolt över att arbeta för engcon och det faktum att ditt arbete med slutkunder är grunden för hela engcons verksamhet. Du har B-körkort samt goda kunskaper i Finska, Svenska och Engelska då arbetets uppgifter kräver det.

Vidare behöver du vara tillgänglig att resa ungefär en gång i kvartalet för att sammanstråla med övriga av engcons ambassadörer, vilket innebär resor i Norden och Europa.

Vi erbjuder dig permanent anställning med en konkurrenskraftig lön och en internationell och innovativ organisation, där du har möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter.

Placeringsort: Korsholmen

Intresserad?

Ansök om jobbet så snart som möjligt, dock senast 2017/05/21 genom att registrera ditt CV på www.experis.fi. Intervjuer har redan inletts, nya genomförs löpande så snart fler lämpliga kandidater hittas. För mer information Manpower Senior Rekryteringskonsult tel. Mari Alahuhtala 040 652 8481 eller mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

404 - Sivua ei löytynyt

Emme löytäneet hakemaasi sivua.

On tapahtunut virhe

Yritä ladata sivu uudelleen sen selvittämiseksi, toistuuko virhe.

On tapahtunut virhe

Ei internet-yhteyttä, tarkista että verkkoyhteytesi toimii.