Valitse markkina-alue

Tietosuojakäytäntö

engcon-konserni (ˮengconˮ) ja siihen kuuluvat yhtiöt huolehtivat yksityisyyden suojasta. Pyrimme aina suojaamaan henkilötietoja parhaalla mahdollisella tavalla ja noudattamaan voimassa olevia tietosuojalakeja ja -määräyksiä. Tässä tietosuojakäytännössä kerrotaan, kuinka engcon käsittelee henkilötietoja. Käytäntö koskee kaikkia tietoja, joita kerätään kyselyjen, tilausten, engconilta tehtävien ostosten, verkkosivustomme käytön, lomakkeiden lähettämisen ja uutiskirje- ym. tilausten yhteydessä.

Kuka vastaa henkilötiedoista?

engcon Holding AB (556647-1727), osoite Vilohemsgatan 1, SE-833 31 Strömsund, Sverige, vastaa henkilötietojen käsittelystä. Voit ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaamme soittamalla numeroon +46 670 178 00 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen gdpr@engcon.com.

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

engcon käsittelee henkilötietoja, jotka olet itse antanut meille, joita kerätään verkkosivustomme kautta tai joita saamme liiketoimintaverkostoomme kuuluvilta kolmansilta osapuolilta. Annat engconille tietoja lähettäessäsi meille kyselyn, ostaessasi jotain meiltä, täyttäessäsi jonkin lomakkeemme tai mahdollisesti jossain muussa yhteydessä. Annettuja tietoja voivat olla esimerkiksi nimi, kuva, IP-osoite, henkilötunnus, yhteys- ja osoitetiedot, puhelinnumero tai henkilökohtaiset mieltymykset.

Mihin tarkoituksiin käsittelemme tietoja?

Käsittelemme henkilötietoja lähettämiesi kyselyjen ja kanssasi mahdollisesti tehtyjen sopimusten hallinnoimiseksi sekä tietojen antamiseksi ja palvelujen tarjoamiseksi tällaisten kyselyjen ja sopimusten yhteydessä. Käsittely voi liittyä esimerkiksi palvelujamme ja tuotteitamme koskeviin lisätietopyyntöihin, koulutuksiin, joihin haluat osallistua, arvontoihin, kilpailuihin tai uutiskirjetilauksiin.

Henkilötietoja voidaan käyttää myös markkinointiin, seurantaan sekä myynnin ja tuotteiden kehittämiseen palvelujemme ja tuotteidemme parantamiseksi. Jos et halua saada markkinointiviestintää ja/tai tarjouksia, ota yhteyttä rekisterinpitäjäämme.

Käsittelemme henkilötietoja myös tilastollisiin tarkoituksiin verkkosivuston käytön selvittämiseksi, hakukäyttäytymisen analysoimiseksi ja mukautetun sisällön näyttämiseksi. Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme ja analysoimme automaattisesti tietoa IP-osoitteestasi, tuotteista ja palveluista, jotka ovat kiinnostaneet sinua, sekä liikkumisestasi sivustolla. Käytämme tätä varten esimerkiksi Google Analytics -työkalua. Profilointitietojen analysointi auttaa meitä yleisesti tuntemaan ja ymmärtämään asiakkaitamme paremmin. Sen ansiosta voimme myös näyttää suoraan verkkosivuillamme tarjouksia, joiden arvioimme kiinnostavan sinua. Huomaa, että tällä verkkosivulla Google Analyticsia täydentää koodi ”gat._anonymizeIp();”, joka takaa IP-osoitteiden anonyymin rekisteröinnin.

Jos haluat estää tietojesi tallentamisen Google Analyticsin avulla, voit käyttää selaimen lisäosaa, joka löytyy täältä https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Kun käytät verkkosivustomme toimintoja, jotka mahdollistavat tietojen tai muun materiaalin lisäämisen sivustolle, huomaa, että myös tällaiset tiedot saattavat sisältää henkilötietoja. Jos näissä tiedoissa on muita henkilöitä koskevia tietoja, niiden antamiseen tarvitaan kyseisten henkilöiden suostumus.

Käsittelyn oikeusperuste ja säilytysaika

engcon käsittelee henkilötietoja aina sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Käsittelemme henkilötietoja, kun se on tarpeen kyseisen henkilön kanssa tehdyn sopimuksen täytäntöön panemiseksi tai muun oikeutetun etumme toteuttamiseksi. Tällaisiin oikeutettuihin etuihin voi kuulua esimerkiksi yhtiön markkinointi verkkosivuston kävijöille tai verkkosivuston, palvelujemme ja/tai tuotteidemme kehittäminen. Jos aiomme käsitellä henkilötietoja tarkoitukseen, johon sovellettavan lainsäädännön mukaan tarvitaan kyseisen henkilön suostumus, hankimme suostumuksen ennen käsittelyn aloittamista.

Poistamme edellä kuvatulla tavalla kerätyt henkilötiedot, kun niiden käsittelyn tarkoitus on täytetty.

Henkilötietojen turvaaminen

engcon huolehtii henkilötietojen tietoturvasta. Tätä varten olemme toteuttaneet asianmukaisia teknisiä ja organisatorisia turvatoimia, joiden avulla suojaamme henkilötietoja luvattomalta pääsyltä, muuttamiselta, levittämiseltä ja tuhoamiselta.

Henkilötietojen luovuttamisen rajoitukset

engcon voi teettää ulkopuolisilla yhteistyökumppaneilla erilaisia tehtäviä engconin lukuun. Tällaisia tehtäviä voivat olla esimerkiksi IT-palvelujen toimittaminen sekä auttaminen markkinoinnissa tai lehdistötiedotteiden, analyysien tai tilastojen hallinnoinnissa. Suorittaessaan tällaisia tehtäviä yhteistyökumppanimme – sekä EU:ssa/ETA-alueella että EU:n/ETA-alueen ulkopuolella – voivat saada pääsyn henkilötietoihin. Yritysten, jotka käsittelevät henkilötietoja engconin lukuun, on aina tehtävä sopimus kanssamme, jotta voimme varmistaa, että myös yhteistyökumppanimme huolehtivat henkilötietojen asianmukaisesta suojasta.

EU:n/ETA-alueen ulkopuolisten yhteiskumppaneiden suhteen toteutamme erityisiä suojatoimia, esimerkiksi teemme sopimuksen, johon sisältyvät Euroopan komission hyväksymät tietojen siirtoa koskevat vakiosopimuslausekkeet. Nämä lausekkeet löytyvät komission verkkosivustolta.

engcon voi myös luovuttaa henkilötietoja kolmannelle osapuolelle, esimerkiksi poliisille tai muulle viranomaiselle, jos tietoja tarvitaan rikoksen tutkinnassa tai jos olemme muuten velvollisia luovuttamaan tietoja lain tai viranomaisen päätöksen nojalla.

engcon luovuttaa henkilötietoja vain tässä kohdassa kuvatussa laajuudessa.


Rekisteröidyn oikeudet ja valitusoikeus

Sinulla on sovellettavan henkilötietolainsäädännön mukaisesti oikeus milloin tahansa pyytää pääsy käsiteltäviin henkilötietoihisi, oikeus saada epätarkat ja virheelliset henkilötiedot oikaistua, oikeus pyytää engconia lopettamaan henkilötietojesi käsittely ja poistamaan ne sekä oikeus pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista. Lisäksi sinulla on oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen, oikeus peruuttaa tiettyä käsittelyä varten antamasi suostumus sekä oikeus vastustaa henkilötietojen käsittelyä. Jos haluat käyttää näitä oikeuksia, ota yhteyttä engconiin (ks. henkilötiedoista vastaavan yhteystiedot).

Tietojen käsittelyn muuttaminen

Jos haluat muutoksia tietojesi käsittelyyn ja yhteydenpitoomme, ota yhteyttä tietosuojavastaavaamme (gdpr@engcon.com) ja kerro, mitä tietoja haluat muuttaa (esimerkiksi asiakaslehti- tai uutiskirjetilauksen peruuttaminen, poistaminen liiketoimintarekisteristä). Huomaa, että voit menettää arvokasta tietoa, esimerkiksi takuita tai muita sopimukseen perustuvia palveluja, jos tiedot poistetaan, sillä silloin emme pysty enää tavoittamaan sinua.

404 - Sivua ei löytynyt

Emme löytäneet hakemaasi sivua.

On tapahtunut virhe

Yritä ladata sivu uudelleen sen selvittämiseksi, toistuuko virhe.

On tapahtunut virhe

Ei internet-yhteyttä, tarkista että verkkoyhteytesi toimii.